dimarts, 3 de juny del 2008

Tothom a protestar !

Ja n’hi ha prou que ens prenguin el pèl i els quartos! Ens hem tornat tots tan enzes, que ens fan sopes al cap! Aquest romanço de la Zona Blava, només serveix perquè els nostres estimats polítics dels ajuntaments, arrepleguin quartos, que després no saps mai on van a parar. O sí que ho sabem: Prenem exemple dels romans: A la ciutat santa, la gent tipa i fregida d’haver de pagar 1 euro l’hora d’aparcament de la zona blava (a Barcelona, capital dels lladres, per exemple, 1 euro són 15 minuts a la zona blava) reunits en una associació de consumidors, van anar als tribunals per desfer aquest despropòsit. Si no volen cotxes, que facin zones peatonals, però si ens engresquen a comprar cotxes perquè s’ha de reactivar l’economia, que pensin que després hi ha d’haver llocs on posar-los. Els polítics que tenim són tan bestioles de rec que es pensen que fent-nos pagar a les zones blaves, no anirem amb el cotxe pel centre de les ciutats. Sempre van a la solució més fàcil: multar el ciutadà i castigar-lo abans de tot. I estic parlant del ciutadà normal, no de l'incívic, que no acaba mai sent multat. En fi, a veure si aprenem dels romans! Unim-nos i protestem! I que un advocat de qualsevol Associació de Consumidors, s’arremangui una mica, treballi sense cobrar minutes d’advocat milionari, i cridin a l’ordre aquests individus que en lloc d’administrar-nos es dediquen a esquilar-nos. Que el temps dels bandelors ja ha passat! Llàstima, perquè a qui més robaven eren a aquests que suposadament manen.
PROU ZONA BLAVA, VERDA I TUTTI COLORI!

61 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja era hora que algú fes alguna cosa. Teniu tot el meu suport! Endavant!

Anònim ha dit...

Blaves, verdes i ben aviat en tindrem de grogues, vermelles... el que volen és treure'ns els calés, perquè això millorar la circulació i l'aparcament no ho millora gens ni mica!

Anònim ha dit...

Fora zones blaves, verdes, i altres colors variats!!! Ostres, aixó es un robatori legal!!!

Anònim ha dit...

ens hauriem de moure per moltes mes coses, però si això serveis per a començar, benvingut sia.
Acabem amb aquest munt de corrupció de l'Ajuntament de Barcelona i les altres administracions tri-podrides
A les barricades, companys!!!!!

Anònim ha dit...

Aquest putus governs sociates, van d'aquest pal. Pauraules vol.latils, :diversitat, sostenibilitat i tota quanta música celestial. Els que estan col.locats a l'Ajuntament, cobren el doble que al mercat normal....Colla de dropos. PSC=Oficiina de col.locació.

LLUIS ha dit...

Al meu poble “Cardona” volen instaurar la zona blava, per justificar el nou pàrquing municipal que si es de pagament

Lluis
Cardona

Laura Comellas ha dit...

Compteu amb mi, us dono tot el meu suport.

Anònim ha dit...

Trobo genial que tireu endavant aquesta iniciativa. Fa molts anys que ens roben a tot el país, no només a les grans ciutats. Fins i tot a l'estiu a les platjes no respecten ni la treva del diumenge.
Ja paguem els impostos i les contribucions com perquè ens robin a tots per a donar-ho a sobre, a les empreses privades que hi guanyen xifres escandaloses.
Jo si no aconseguim que alliberin moltes zones blaves, reclamo el dret a pintar un troç de vorera davant l'ajuntament de color blau i que tots els polítics que hi passin em paguin DE LA SEVA BUTXACA, perquè aquests són els que deia Francesc Pujols, els catalans que pel fet de ser-ho HO TENEN TOT PAGAT, per això no els preocupa gens el color de la pintura dels NOSTRES carrers.

mireia ha dit...

teniu el meu suport absolut
ja n'hi ha prou d'augmentar les arques publiques en benefici dels que van en cotxe oficial i els que col.loquen a càrrecs públics als seus fills i germans.

tripartit_malparits ha dit...

Actuem , proposo accions radicals, destrossem maquines cobradores divendres 6 de juny de matinada i dissabte 7 de juny

Anònim ha dit...

No paguen ja prou amb l'impost de circulació q el tenim a TOPE! i es suposa q es per circular y fer servir el carrers, q a més, en volen fer pagar per aparcar, es com un doble impost . Son uns estafadors q busquen benefici propi,com amb la GRUA o el centim sanitari, el mes trist esq ha tingut q vindre la comisió europea a dir-lis q es il.legal. JA PROU. Que es baixin el sou en comptes de imposarnos els impostos per viure millor.Que som els pringats d'espanya, a tots el llocs paguen menys q aquí, es veu q no es prou car viure a barcelona q el alcalde vol q ho sigui més, en comptes de facilitar-nos la vida ens la posen mes díficil.Fills de....

Anònim ha dit...

Em sembla una bona iniciativa perque estic tip de deixar-me un munt d'euros cada cop que em vull moure per barcelona i he d'aparcar. El meu barri és un barri normal, al costat de la meridiana i estem plagats de zones blaves i verdes. Només no les trobo quan em moc per certes zones altes de la ciutat. Potser és que hi viuen algunes de les ments privilegiades que fa temps van tenir la brillant idea de pintar el terra de colors i fer pagar unes quantitats desorbitants si les comparem amb altres ciutats.
Fora zones blaves dels llocs no turístics!!!!

Anònim ha dit...

hay que hacer algo ya, no es normal que que con los impuestos que se pagan por tener coche, la gasolina que no para de subir, encima nos tomen el pelo con lo de la zona azul

Anònim ha dit...

yo soy de cerdanyola, y aqui no hay nada turistico, pero si zona azul, fuera las zonas azules.

Anònim ha dit...

Ja n'hi ha prou que els ajuntaments facin negoci amb els carrers. Els conductors ja paguem l'impost de circulació. Prou d'espoli! Fora la zona blava de la ciutat de Barcelona.

Unknown ha dit...

Teniu tot el meu suport.L'excusa per implantar l'area verda era que garantiría l'aparcament per als residents, però a mi em costa molt més aparcar ara que abans(he arribat a escoltar més d'un partit del barça donant voltes buscant lloc). La veritat es que cada cop que les administracións posen el nas a qualsevol assumpte, qui en surt escaldat som els ciutadans,que ho acabem pagant tot molt mes car(l'area blava, els pàrquings, les tarifes del mòvil...). Jo també crec està bé per a començar, peò hi ha molts més abusos pels que protestar! SALUT I FORÇA!

Anònim ha dit...

La veritat és que per sort he pogut viatjar per força països d’arreu del mon i la veritat és que comparant amb Barcelona tinc que dir que aquest és un país de lladres!!!! Els preus són d’escàndol!!! Per la meva professió tinc que utilitzar constantment aquest “servei” municipal i la única cosa que puc dir és que cada cop que estaciono el meu vehicle em sento atracat. Perquè hem de pagar tantes coses en aquesta ciutat si tampoc rebem res a canvi? La única veritat, per a mi, és que els polítics professionals als que estem sotmesos tenen la sort de no haver de suportar la seva pròpia medicina donat que viuen en un altre mon, allunyat del nostre, i s’aprofiten de que en aquest país, Catalunya, s’han trobat amb un poble carregat de reivindicacions, però sense pebrots per portar a terme cap mena de mobilització ciutadana. D’una vegada per totes diguem prou i sortim al carrer. Aprofitant aquest tema dic obertament que els polítics d’aquest país inclosos els d’aquesta ciutat fan que cada dia em faci més vergonya ser català.

Anònim ha dit...

Hola.Treballo en un parking y tenim els preus mes economics que la zona blava y verda,paguen per el temps real al minut,esta vigilat sota sostre y encara niha gent que aparca al carrer pagant mes car,no u entenc.

Albert ha dit...

Tot el meu suport tambe. Com a minim, lluitem.

Anònim ha dit...

doncs a mi em sembla que us equivoqueu. fixeu-vos en quins països no tenen zona blava: Italia, portugal, el marroc... si viatgeu per el nord d'europa veureu que es paga a tot arreu per aparcar. això si, també tenen transports públics de qualitat, que és el que hem de demanar.
una altra confusió és que l'impost de circulació dóna dret a aparcar al carrer. Els impostos, per definició, no dónen cap dret, si no, els que paguen més impostos (els mes rics) reclamarien més drets que els altres. Els impostos serveixen per redistrubuir la renda i dotar-nos de serveis i infrastructures, per exemple asfaltar els carrers. Els vehicles son "coses" privades, i per tant no haurien d'estar ocupant permanentment espai públic que és de tots, inclòs els que no tenen cotxe (avis, nens, minusvàlids, mares amb cotxet...) i que tot sovint els limita es que sí que és un dret: la lliure mobilitat, gràcies a conductors incívics o que l'espai reservat a aparcar no permet disposar de voreres amb una amplada mínima.

Anònim ha dit...

Aixo es una camama, ens posen uns pobres disminuits que es dediquen a multarnus si aparquem sense ticket (paguem, pobrets, i despres ells tenen uns sous de merda), pro jo dic: A casa meva jo pagut les "basures", i aixo em dona dret a que passi l'escombriaire amb la mangera i netegi el "meu" troç d'acera, pro el senyor alcalde a tingut a be llogarlu a una empresa privada. Aixis que cuan arriba la manguera hi ha un buga aparcat i no em renten l'acera, ni la del vei ni cap, aquell troç de carrer es meu o almenys jo en pagut un manteniment, un servei que no em donen i a sobre tinc que pagar per aparcar davant de casa, i llevarme aviat els dies que tinc festa per moure el cotxe si no vull pagar. Una abraçada desde Salt, Girona

Anònim ha dit...

jo tinc un dubte, qui te la potestad o el "poder" de ficar multas? yo crec que la Policia sigui la que sigui.
ales hores per que un empleat de las concesions de la zona blava pot ficar multas?
es policia?

Aixo vol dir que jo tambe puc ficar multes?

Anònim ha dit...

M?hi adhereixo,soc comercial i aixó no espot aguantar.Cada 5 min haig d'aparcar i hem foten uns pals que las dietes no m'arriben ni al migdia del dia 1.

Una abraçada
Ferran

Anònim ha dit...

Ja paguem l'impost de circulació, així que baixin el preu bastant, paguem mes sempre a Catalunya.

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord, no només no vull la zona blava, sinó que molt menys vull la zona verda. Jo visc entre dues zones i, malgrat tenir aparcament al costat de casa meva, no puc aparcar perquè no és la meva zona (ja m'han multat moltes vegades).

FORA ZONES BLAVES, VERDES, ROSES O LIL.LES.

COMPTEU AMB MI

Anònim ha dit...

Doncs jo estic molt a favor de les zones blaves.

Anònim ha dit...

Trobaria molt més raonable una campanya per baixar el preu de la T-10. Només penseu en els vostres cotxes que estan fent que el nivell de contaminació ambiental estigui pels núvols.

Anònim ha dit...

Vull puntualitzar algunes falàcies que es diuen a aquest post. Primer, que jo sapiga, no existeix cap aparcament regulat a Bcn (verda o blava) que valgui 1 euro el quart d'hora, tot i que estic d'acord en el preu exagerat de les mateixes. Segon, les zones peatonals s'han multiplicat per 10 mitjançant l'eixamplament de les mateixes, així com ha disminuit també el tràfic dins de la ciutat. Tot això, des de la implantació d'aquesta política de mobilitat de l'ajuntament que tant rebujteu. Potser també s'hauria de demanar l'opinió a TOTS els usuaris de les zones verdes, per tal de que, més d'un no s'omplís tant la boca. Tercer, tant el Bicing, com part de les noves infraestructures de les línies 9 i 5 del Metro, i renovacions i augment de les línies d'autobusos, són sufragats pels diners que es treuen de tot això. Potser no sigui la millor de les maneres de fer-ho, però pels que volem una ciutat de les persones no ens sembla del tot malament aquest invent. Jo proposo un altre post: Als cotxes, ni aigua!

Anònim ha dit...

Una autèntica poca-vergonya! Són uns criminals! Ens atraquen amb les zones de colorins sense miraments. Que tenies 40 de febre i no et podies moure del llit... mala sort. A pagar la multa corresponent! A sobre que et tires a vegades una hora donant tombs i no trobes a on posar el cotxe, després a pagar! I vinga multes! Et fan sentir un delinqüent. Assassins!

Anònim ha dit...

Hem de reaccionar!!! No nomes amb el tema de les zones blaves si no amb tantes altres mentides i camames. Ens colen gols a cada minut i ens ho mirem cada dia amb mes normalitat. No pot ser. Ens hem de fer respectar.
Teniu el meu suport incondicional!!!!

Javi ha dit...

Tenint el bicing com teniu a Barcelona jo diria millor:

Fora cotxes ja!

Aixi sense problemes de zones blaves ni res paregut.

Anònim ha dit...

Estic amb tu, canvieu la campanya si us plau. FORA COTXES, JA!!
Més que res, és que sembla que per aqui hi ha molt de cul acomodat i cel·lulític que per tal de dur cotxe són capaços de fer la guerra on calgui.

Bet ha dit...

Ni fora cotxes ni res. Cadascú ha de fer un ús responsable del cotxe, però hi ha vegades que fa falta (jo no el faig servir més que una o dues vegades al mes). Fora zones de colors! Són una presa de pèl!

Anònim ha dit...

El que va començar com un mitja disuasori per no anar amb vehicle al centre de la ciutat s'esdebé com un mitjá recaptatori impresionant,a mi m'han arribat a multar per pasar 10 minuts de l'hora del tiquet que hi tenía, tot i parlar amb el vigilant (RECORDEM QUE L'ORDENANÇA MUNICIPAL DIU QUE NOMÉS ET PODEM MULTAR ELS AGENTS DE L'AUTORITAT)es de vergonya, intente-mo entre tots

Venetiano ha dit...

On s'ha de signar? Ja està bé de prendre el pèl a la gent i de dir sí senyor a tot.

Anònim ha dit...

A veiam. Tot i que no soc regidor, faig política a nivell municipal. No sóc del PSC, ni de CiU, ni del PP, ni d'ERC, ni d'IC-V. En principi es pot dir que sóc contrari a la zona blava. Malgrat tot però, penso que les persones que utilitzem el cotxe, com a vehicle que provoca unes molèsties a la ciutadania (soroll, mobilitat, contaminació, accidents...), hem de ser "penalitzats". I que no se'm malinterpreti, quan dic penalitzats em refereixo a que si els aparcaments a les ciutats fossin gratuits i no existissin els peatges, les persones que utilitzen el transport públic, la bicileta o simplement les seves cames per desplaçar-se, es sentirien idiotes davant d'un sistema de mobilitat que, no ens enganyem, està pensat pel vehicle privat.
Per altra banda però penso que no hi ha dret que només puguin gaudir d'aparcament els rics que es poden permetre el luxe de comprar-se 4 places d'aparcament a diferents punts de les ciutats.

Reconec que el tema em crea contradiccions, però penso que hem d'avançar cap al desús del vehicle privat. Hem d'avançar cap al dia en que la persona que va en vehicle privat sigui la que es senti ridícula perquè tardarà més i li sortirà més car. En aquesta direcció per exemple, penso que seria important començar a reservar carrils VAO i bus a les principals vies de circulació de 3 o més carrils.

Unknown ha dit...

Totalment d'acord, fora la zona blava...., i abans d voler fer fora els kotxes, millorem el transport públic, que de casa meva a la meva feina tardo 20 minuts amb cotxe i dues hores amb tren i bus....

Albert Arcas i Pons ha dit...

Sóc de Calella i us dono tot el meu suport. Vergonyós el negoci que s'ha generat al voltant d'aquest fet... i tot en mans d'empreses gestvia http://www.calella.cat/l_ajuntament/Empreses_municipals/GESTVIA/view?searchterm=blaves
i com a president un regidor... què us sembla.
bé, com que no he vist on s'han invertit els diners dels guanys d'aquesta empresa "municipal", malpenso fins que no em demostrin que els beneficis reverteixen en el poble.
DE MOMENT, FORA ZONA BLAVA I TORNEM A LA NORMALITAT SI US PLAU.

Anònim ha dit...

totalment d'acord pro de robar al ciutada, no paguem el impost de circulacio cada any? prou ja de pagar per tot.
anim a tot l'equip del versio sou collonuts.

fora area blava.

Anònim ha dit...

Ja no és tant sols el 40% de la contaminació que produeix l'escalfament global. Ni potser el fet de que molts barcelonins volem una ciutat per a les persones i lliure de toca-collons que pensen que tenen tot el dret del món per embrutar, ensorollar i embolicar als que ho hem de patir cada dia. És el fet que gairebé ningú (un, per ser més precís) vol plantejar-se un ús dels vehícles a motor, ara per ara, sostenible, responsable i civilitzat. Mentre no passi això, au, tant de bó us buidin les butxaques a tots!

Anònim ha dit...

Esteu pixant fora de test!!!!!
la ciutat de Roma es molt maca...pero fa fastig viure-hi (hi he viscut 3 mesos)...
el batlle que ha fet aquesta ordenança es un FASCISTA (ho deia ell mateix no fa gaire temps), i a la ciutat de Roma no s hi pot aparcar. Ah si, que ara s han de pagar 2.6 euros per hora als parkins privats, per cert, es diu per Roma que son propietat de un adinerat amic del batlle.

Com sou els catalans collons!! sols feu que queixarvos, no he vist cap ciutat on es visqui tant be com a Barcelona, bons mitjans de transport public ( A ROMA NO EXISTEIXEN!!!), ben endresada, segura...deixeu de fer demagogia amb aixo, potser gireu una mica per les ciutats europeas a vore si s'esta tant malament aquí.

salutacions d un eivisenc

Anònim ha dit...

zona verde for ever!!! basta falacias, la ciudad para la gente, no para las maquinas.
vaya chorrada de campaña, media europa alabando el modelo de barcelona como ciudad y vosotros renegando sin pensar porque las cosas son como son.
yo prefiero pagar mucho por aparcar, y que haya aparcamientos y coches, a que sea gratis y no existan los aparcamientos y la ciudad sea un completo kaos circulatorio , como es el caso de la ciudad de Roma.

Anònim ha dit...

... i tot el meu suport també...
N'hi ha tants de serveis que no ens proporcionen, tantes promeses inexistents, entre moltes d'altres coses. Podriem estar dies i dies... pujades accessives de costos necessaris que't comporta la vida qüotidiana que arriba un punt, que és per posar-se malalt.
Reivindiquem-nos, posem-hi collons i de moment fora la zona blava. No ha d'arribar mai el dia en què ens hagin fet avergonyir de ser catalans, no podem...
¡LLUITEM CATALANS!

Anònim ha dit...

Pel catalanet del bruc:
Abans de possar-hi collons, encara que et sembli complicat, prova de possar-hi seny i pensa que si vols revolució per aquesta qüestió tan insolidaria, i al cap a la fi, intrascendent, poca munició trobaras.

Anònim ha dit...

DONCS A MI M'HAN DENUNCIAT EN DIA 11 DE SETMBRE QUE RECORDO QUE ÉS FETIU PER NO HAVER PAGAT LA ZONA BLAVA. AIXÒ SI QUE ES UN EXPOLI!!

David Fàbregas ha dit...

La pastilla de sabó...
No paguem els ciutadans el impost de circulacio cada any?
Multar i castigar-nos es la sol.lució????
No ho crec...
Més sabo per tots!!

http://davidfabregas.blogspot.com/

Salut.

Anònim ha dit...

La ZONA BLAVA te que existir, a un preu raonable, per estar-hi una mica de temps (una compra, visita medita, gestio, ecc.)
No pot ser aquest preus de lladres.
En particular si veens de fora de la ciutat.

Molts el que fem es anarhi a MAQUINISTA-DIAGONAL MAR, etc..
deixar el cotxe i viatjar en metro, ens prenen el pel amb la zona multicolor.
No hi ha dret.

Joan Amenós ha dit...

L'únic problema és que és massa BARATA. Amb quin dret ocupo l'espai públic? Perquè tinc una màquina? Si l'usuari del transport públic ha de cmaniar deu minuts des de l'estació, per què no ha de fer-ho l'amo del cotxe? JA prou de privilegis als automòbils. Si volen cotxe, que paguin.
tot això és una queixa de nens consentits.

Anònim ha dit...

I a mes ara tambe carril bici i el cotxe el tindren que ficar de barret

Anònim ha dit...

Molta palabreria , pero al final tots son iguals ; a viure de puta mare a costa dels ciutadans. Deixem de ser idiotas ni socialistes , ni nacionalistes ni verts, ni res de res a la pela i a viure del momio; aqui no dimiteix ningú son uns caradures.

Anònim ha dit...

a barcelona ja fa mes de 30 anys que manen els mateixos
si no esteu contens foteulos fora i ja esta .
encara que nomes sigui per higiene!

Anònim ha dit...

estoy leyendo algunos artículos referente a las zonas blaves y verdes y veo que hay de todos los tipos. pero no seamos cinicos ni falsos, hay demasiados coches y todos queremos utilizarlos y no hay espacio para todos, por lo tanto la mision de las zonas blaves es la movilidad de los vehiculos y en las verdes los que aparcan son del barrio, antes no.

Anònim ha dit...

1r. jo necessito el cotxe per treballar. (no tinc transport públic)
2n. a Lleida, l'excusa de la zona blava és, entre d'altres, que hi ha zones comercials o de negocis que necessiten mobilitat. Els meus pares viuen en un carrer que no hi ha "negocis" importants (carrer de treballadors) i mancat de parkins (són edificis antics) i ténen zona blava.
3r. ja paguem impost de circulació.
4t. si no volen cotxes, que posin un servei de transport digne!

Anònim ha dit...

Una vergonya!!! Pero encara es mes robatori la zona verda!!!
L'alcalde aquest n'es l'inventor!!!
XORIÇO!!!

Anònim ha dit...

09/12/08
Avui, després de tres dies de poder desconnectar una mica de la nostra universitat (URL Blanquerna c/Císter nº34), molts dels alumnes que tenim la necessitat de desplaçar-nos amb cotxe, repeteixo: NECESSITAT, no plaer, ens hem trobat amb la sorpresa que tots els llocs on habitualment aparquem el cotxe estan pintats d’un magnífic color blau o color verd.

Sí senyors, ens han pintat als nostres morros la zona blava i la verda.

Evidentment, no us puc descriure la meva sensació d’indignació i d’impotència, quan després d’analitzar, ja una mica més calmat la situació , me’n adono que ha estat fet d’una manera mesquina durant el cap de setmana, així ningú de nosaltres està a la universitat, i d’aquesta manera ningú diu res. Doncs no!, jo crec que ens han colat un gol i amb això vull transmetre la sensació de moltíssimes persones que ens hem de desplaçar cada dia. Les coses no es fan així i menys en una zona que està plena d’universitats i d’escoles i on la majoria de residents que hi ha , que són poquíssims tenen pàrquing. Aquí l’únic benefici que en treuen és el nostre, i nosaltres estem estudiant.

Perquè us en feu una idea l’hora de zona blava a Barcelona surt a 2,30 euros l’hora.

Tenint en consideració que un dia a la setmana fem pràctiques, la resta dels dies venim a la universitat una mitja d’unes 6 hores.

6 hores a 2,30 cèntims surt la magnifica xifra de: 13,80 euros. Si això ho multipliquem per 4 dies a la setmana ens dona: 55,2 euros setmanals, i si fem el càlcul mensual doncs ens dóna la bonica xifra de: 220 euros!!!!

Com comprendreu no tinc paraules ni lloc en el meu cervell per entendre aquesta situació.

Sense ànim d’ofendre a ningú crec que tant els que utilitzem el cotxe com els que no tenim alguna cosa a dir-hi.

Crec que hauríem de reunir als delegats per intentar fer pinya i mirar que els nostres professors i la nostra la universitat ens faci costat. Per tant el primer pas ha de ser parlar amb els nostres caps de departament per veure si ens fan costat.

L’ajuntament de Barcelona no s’ha parat a pensar el que això suposa per nosaltres i si aquesta és la manera d’ajudar als estudiants, crec que deix molt a desitjar.

Sento les molèsties però crec que parlo en nom de molts estudiants de la universitat i encara que no utilitzeu el cotxe, crec que aquí tots som iguals i sobretot companys.

Sisplau, passeu això a tanta gent com pugeu, envieu-ho a la gent de tots els seminaris, a companys d’altres cursos, a la gent d’altres universitats de la zona, als companys del vostre tronc comú... doneu-nos un cop de mà!



A més a més de la part econòmica, em de pensar que els tiquets s'han de canviar cada dues hores aproximadament, això vol dir que haurem de deixar el que estiguem fent en aquell moment, ja sigui una classe, una exposició d'un treball o un examen!!!! Això és una vegonya!!! em de fer algo, i ja!!!

Anònim ha dit...

Jo també estic a la facultat blanquerna del carrer císter, i sincerament si visquès a bcn no aniria en cotxe, pero tenint en compte que des de casa en transport public haig de fer 2 transbords i tinc una mitja de hora i mitja es a dir 3 hores al dia hi ha dies que no em queda més remei que anar en cotxe que només tinc 20 minuts.... per això a més de criticar la zona blava critico el transport public.... no es concebible que un trajecte que en cotxe es triga 20 min. en transport public sigui una hora i mitja!!! això no es promoure el "no us" del cotxe per deixar la contaminacio o per descongestionar una mic la ciutat! d'aixo s'en diu emplenar la butxaca dels nostres maravellosos polítics!
Si agafo el cotxe per anar a la universitat és per necesitat! no per comoditat!
A sobre hem d'aguantar comentaris de concejales que surten a la radio diente que és que els que estudiem en aquella zona podem ens podem permetre pagar aquesta bestialitat de diners en parking!
Pues deixiem k li dongui una contestació senyora concejala jo stic en akesta universitat no pk stigui forrada de pasta pk precisament d'aixo no em sobra sino pk pel incomprensible sistema educatiu! es k a sobre k molts de nosaltres nem de cul de la uni al treball i al treball no per pagar-nos capritxos sino per pagar-nos la universitat, a sobre ens em de pagar un "parking" es injust i incomprensible!! som estudiats!!!! k fiquin la zona blava tmb a la plaça sant jaume per als que van a treballar a l'ajuntament no??

Anònim ha dit...

Estic totalment a favor de fer alguna cosa, jo treballo fent reparacions a domicili , vaig amb furgoneta i a vegades puc aparcar en zona de carrega i descarrega , pero es il-legal , poden multar-me cuan vulguin,de fet ja ho han fet. He vist llocs hon era pohibi aparcar i al fer-ho zona blava , llavors si que es pot aparcar. Tot plegat es per recollir diners.
Fa uns anys a Andorra deixaven aparcar a cualsevol lloc que hi hagues un espai lliure , un solar , etc , perque no ho fan aqui?

Anònim ha dit...

tots els estudiants s'haurien de manifestar, i la universitat també. No pot ser que s'abusi tant d'uns estudiants, aquesta mesura només serveix perquè els estudiants hagin de pagar uns diners que la majoria no té. Si van en cotxe és perquè no poden fer una altra cosa, molts venen de fora. S'ha d'intentar que donin marxa enrera. Sinó més d'un haurà de deixar d'estudiar.

Anònim ha dit...

Si la majoria que viu a prop de la universitat Blanquerna del carrer CíSter tenen pàrquing particular, perquè s'han posat parquímetres en aquesta zona, per perjudicar als estudiants que venen en cotxe per necessitat? prou tenen amb les despeses que això els hi comporta. No entenc que la universitat no faci alguna cosa al respect, ells també surtiran perdent.I als polítics no se'ls enten, en temps de crisis en lloc d'ajudar ho empijoran. Quina vergonya!

Els alumnes s'han de queixar, i demanar ajuda a la universitat.

avolsfembres ha dit...

A Vilafranca s'ha fet un grup de Facebook per anar contra la ZB...

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!